fbpx
Loading...
A SMALL COMPANY FOR BOUTIQUE WORK

Σχετικά με εμάς


Ανθρώπινη προσέγγιση

Yποστηρίζουμε ότι: "Πίσω από την κάθε οθόνη βρίσκεται ένας άνθρωπος που διαβάζει το περιεχόμενο που έχουμε δημιουργήσει, ο οποίος έχει απαιτήσεις", προσαρμόζοντας την προώθηση στις ανάγκες του.


Customer Experience

Εξειδικευόμαστε στο Customer Experience. Η εμπειρία του πελάτη είναι πολύ σημαντική για εμάς και για αυτό φροντίζουμε να είναι εξαιρετική από την αρχή έως το τέλος της αλληλεπίδρασης του με την επιχείρηση που προωθούμε.


Εξατομικευμένες υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε την συμβουλευτική, οργάνωση και προώθηση της επιχείρησης σε θέματα marketing με ιδέες και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες, από τη δημιουργία έως τις καθημερινές ανάγκες.


Συνεργασία

Είμαστε μια μικρή εταιρία που ασχολούμαστε σε βάθος με τις ανάγκες του κάθε συνεργάτη, καταλαβαίνοντας τις απαιτήσεις που έχει μια σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση και δουλεύουμε μαζί για να επιτύχουμε τους στόχους.

//flowandgrow.gr/wp-content/uploads/2023/01/Untitled-design.png
Ας γνωριστούμε!

Βανέσα Ματσούκα

Γίνεται να είναι το Marketing και η διαφήμιση πιο ανθρώπινα; Κι όμως γίνεται! Πώς;

Κατανοώντας τις ανάγκες των συνεργατών μας, των πελατών τους και προσπαθώντας να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία τους, με την σκέψη ότι πίσω από κάθε οθόνη ή στην άλλη άκρη ενός διαφημιστικού μηνύματος, υπάρχει ένας άνθρωπος με ανάγκες και απαιτήσεις που είναι απαραίτητο να τον σεβαστούμε.

Οι σπουδές και η εμπειρία μου τα τελευταία 12 χρόνια είναι ένα μείγμα Business, Marketing και Event Management. Εξειδικεύτηκα μέσα από το μεταπτυχιακό μου στο Ο.Π.Α. στο Services Management και συγκεκριμένα στο Customer Experience γιατί... τελικά η επιτυχία στις επιχειρήσεις έρχεται μέσα από μια καλή εμπειρία!

Η εμπειρία μας ξεκινάει από την στιγμή που θα δούμε ένα post, μια διαφήμιση μέχρι την ώρα που θα αγοράσουμε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία ή θα συμμετέχουμε σε ένα event.

Πιστεύω ότι το Marketing είναι παντού. Από τον τρόπο που μιλάμε στους συνεργάτες, στους πελάτες μας μέχρι τον τρόπο που επικοινωνούμε με το κοινό μας μέσα από το site μας ή μέσω των social media.

Παρακολουθώ τις εξελίξεις, ενημερώνομαι για ό,τι νεότερο κυκλοφορεί και ενημερώνω τους συνεργάτες μου και τους λογαριασμούς που διαχειρίζομαι χρησιμοποιώντας όλα τα νεότερα εργαλεία που υπάρχουν καθώς η "φρέσκια" ματιά είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να ανταπεξελθούμε στην ταχύτητα αλλαγής του ψηφιακού κόσμου. 

Θα με βρεις πίσω από τις υπηρεσίες της Flow & Grow μαζί με ένα δίκτυο εξειδικευμένων freelancers-συνεργατών όπου είναι απαραίτητο καθώς πιστεύω πως η συνεργασία φέρνει τα πιο ωραία αποτελέσματα.

Επιλέγουμε να συνεργαστούμε με όποιο project κάνει τον κόσμο που ζούμε λίγο καλύτερο, αν έχεις ένα τέτοιο project, ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί και να απογειώσουμε το brand σου μέσα από μια ανθρώπινη ματιά🚀!

Testimonials

Είπαν για εμάς

Πέρα από την αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία που διαθέτει, η Βανέσα διακρίνεται για τον επαγγελματισμό της και πάντα προσφέρει με τις υπηρεσίες περισσότερα από τα αναμενόμενα χάρη στην δημιουργικότητα και τον ζήλο που επιδεικνύει σε κάθε project που αναλαμβάνει.

- Skincare e-shop -

Είναι σημαντικό να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που είναι γνώστες του αντικειμένου τους. Όταν όμως κάποιος αγαπάει αυτό που κάνει, τότε το επίπεδο αλλάζει. Τότε έχεις έναν συνεργάτη με πρωτότυπες ιδέες, παραγωγικό και αποτελεσματικό. Η κα. Ματσούκα τα έχει όλα αυτά και γι' αυτό έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας.

- Χονδρικό εμπόριο LED -

Με δυναμισμό, αφοσίωση και προσήλωση στο στόχο της η κ Ματσούκα κατάφερε να αναδείξει το έργο μας και να μας φέρει σε επαφή με ανθρωπους που ζητούσαν τις υπηρεσίες μας. Η γνώση της στο αντικείμενο, ο επαγγελματισμός αλλά και το ήθος της, μας κάνουν να σας συστήσουμε την κ Ματσούκα ανεπιφύλακτα. Ευχαριστούμε κ συνεχίζουμε!

- Κέντρο Ψυχ. Υποστήριξης -

Με την Βανέσα γνωριζόμαστε επαγγελματικά (και προσωπικά) πολλά χρόνια. Έτσι, όταν έκανα το νέο μου ξεκίνημα με το Learn2craft.gr ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εμπιστεύτηκα για να με βοηθήσει. Η Βανέσα συνέβαλε σημαντικά τόσο στο «στήσιμο» του site, στο χτίσιμο του περιεχομένου, όσο και στην προώθηση του στα social media. Επιπλέον υπήρξε πολύτιμη βοηθός και συνεργάτης και στην οργάνωση, παραγωγή και προώθηση και των online σεμιναρίων του Learn2craft.gr. Οι γνώσεις της, η εμπειρία της στο χώρο, αλλά και η θετική της διάθεση την καθιστούν την ιδανική συνεργάτιδα! Θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα!

- Online μαθήματα χειροτεχνίας -

We have had the pleasure and privilege of working with Vanessa Matsouka (Flow & Grow) in several of our projects: MakerFaire Athens, Startup Weekend Women, Campus Bus and our latest Recruitspace both in Event planning, Marketing and Social Media. One can see and understand that Vanessa is a natural, creative and passionate about her role we couldn't be happier about our collaboration and can definetely recommend her.

- Co-working spaces & Recruiting services -

Η Βανέσα δείχνει προσωπικό ενδιαφέρον για να βοηθήσει συνολικά ώστε να ανθίσει μία νέα επιχείρηση και προσφέρει την καθοδήγησή της με μεθοδικότητα, ενθάρρυνση, στέρεες γνώσεις και δημιουργικές ιδέες. Είναι εξαιρετική στον τομέα της και προσπαθεί πάντα, με ιδιαίτερο ζήλο, να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

- Luxury massage services -

We have had the pleasure and privilege of working with Vanessa Matsouka (Flow & Grow) in several of our projects: MakerFaire Athens, Startup Weekend Women, Campus Bus and our latest Recruitspace both in Event planning, Marketing and Social Media. One can see and understand that Vanessa is a natural, creative and passionate about her role we couldn't be happier about our collaboration and can definetely recommend her.

- Co-working spaces & Recruiting services -

Επικοινωνία

Θέλεις να συνεργαστούμε;