fbpx
Loading...
A SMALL COMPANY FOR BOUTIQUE WORK

Σχετικά με εμάς


Ανθρώπινη προσέγγιση

Yποστηρίζουμε ότι: "Πίσω από την κάθε οθόνη βρίσκεται ένας άνθρωπος που διαβάζει το περιεχόμενο που έχουμε δημιουργήσει, ο οποίος έχει απαιτήσεις", προσαρμόζοντας την προώθηση στις ανάγκες του.


Customer Experience

Εξειδικευόμαστε πιστοποιημένα στο Customer Experience. Η εμπειρία του πελάτη είναι πολύ σημαντική για εμάς και για αυτό φροντίζουμε να είναι εξαιρετική από την αρχή έως το τέλος της αλληλεπίδρασης του με την επιχείρηση.


Εξατομικευμένες υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε την συμβουλευτική, οργάνωση και προώθηση της επιχείρησης σε θέματα marketing με ιδέες και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες, από τη δημιουργία έως τις καθημερινές ανάγκες.


Συνεργασία

Είμαστε μια μικρή εταιρία που ασχολούμαστε σε βάθος με τις ανάγκες του κάθε συνεργάτη, καταλαβαίνοντας τις απαιτήσεις που έχει μια σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση και δουλεύουμε μαζί για να επιτύχουμε τους στόχους.

//flowandgrow.gr/wp-content/uploads/2023/11/Untitled-design.png
Ας γνωριστούμε!

Βανέσα Ματσούκα

Πώς γίνεται να είναι το Marketing και η διαφήμιση πιο "ανθρώπινα";

 

Κατανοώντας τις ανάγκες των συνεργατών μας, των πελατών τους και προσπαθώντας να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία τους, με την σκέψη ότι πίσω από κάθε οθόνη ή στην άλλη άκρη ενός διαφημιστικού μηνύματος, υπάρχει ένας άνθρωπος με ανάγκες και απαιτήσεις που είναι απαραίτητο να σεβαστούμε. Ταυτόχρονα, είμαστε μια μικρή επιχείρηση που προσπαθούμε να ακολουθούμε το όραμα των επιχειρήσεων που συνεργαζόμαστε.

Η εμπειρία και οι σπουδές μου τα τελευταία 15 χρόνια είναι ένα μείγμα Business, Marketing και Event Management. Έχοντας εργαστεί κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους τομείς του του Marketing και του Project Management, γνωρίζω καλά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και μπορώ να βοηθήσω στην αντιμετώπισή τους. Είμαι μέντορας σε προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την υποστήριξη και την συμβουλευτική νέων επιχειρήσεων. Εξειδικεύτηκα μέσα από το μεταπτυχιακό μου στο Services Management και συγκεκριμένα στο Customer Experience γιατί... τελικά η επιτυχία στις επιχειρήσεις έρχεται μέσα από μια καλή εμπειρία! Η εμπειρία μας ξεκινάει από την στιγμή που θα δούμε ένα post, μια διαφήμιση μέχρι την ώρα που θα αγοράσουμε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία ή θα συμμετέχουμε σε ένα event. Συνεπώς η σωστή προώθησή ενός brand είναι απαραίτητο να έχει μια ολιστική προσέγγιση για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Πιστεύω ότι το Marketing είναι παντού. Από τον τρόπο που μιλάμε στους συνεργάτες, στους πελάτες μας μέχρι τον τρόπο που επικοινωνούμε με το κοινό μας μέσα από το site μας ή μέσω των social media.

 

Παρακολουθώ τις εξελίξεις, ενημερώνομαι για ό,τι νεότερο κυκλοφορεί και ενημερώνω τους συνεργάτες μου και τους λογαριασμούς που διαχειριζόμαστε χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία που υπάρχουν καθώς η "φρέσκια" ματιά είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να ανταπεξελθούμε στην ταχύτητα αλλαγής του ψηφιακού κόσμου και στις ανάγκες διαφορετικών επιχειρήσεων, σε διαφορετικές χώρες και αγορές. 

Θα με βρείτε πίσω από τις υπηρεσίες της Flow & Grow μαζί με ένα δίκτυο εξειδικευμένων freelancers-συνεργατών όπου είναι απαραίτητο καθώς πιστεύω πως η συνεργασία φέρνει τα πιο ωραία αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε το μεγαλύτερο μέρος της προώθησης μιας επιχείρησης, από τη δημιουργία της βέλτιστης στρατηγικής Marketing μέχρι την καθημερινή διαχείριση και προώθηση της εικόνας. Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε είναι από όλο τον κόσμο, με ελληνικό ή αγγλικό περιεχόμενο. Στηρίζουμε ιδιαιτέρως τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

 

Επιλέγουμε να συνεργαστούμε με όποιο project κάνει τον κόσμο που ζούμε λίγο καλύτερο και ταιριάζει ο τρόπος προσέγγισής μας (αισθητικά & πρακτικά). Αν έχεις ένα τέτοιο project, ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί και να απογειώσουμε το brand σου!

Testimonials

Είπαν για εμάς

Είναι σημαντικό να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που είναι γνώστες του αντικειμένου τους. Όταν όμως κάποιος αγαπάει αυτό που κάνει, τότε το επίπεδο αλλάζει. Τότε έχεις έναν συνεργάτη με πρωτότυπες ιδέες, παραγωγικό και αποτελεσματικό. Η κα. Βανέσα Ματσούκα τα έχει όλα αυτά και γι' αυτό έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας.

- Χονδρικό εμπόριο LED -

Συνέπεια και αποτελεσματικότητα!

- Εκδοτικός Οίκος -

Πέρα από την αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία που διαθέτει, η Βανέσα Ματσούκα διακρίνεται για τον επαγγελματισμό της και πάντα προσφέρει με τις υπηρεσίες περισσότερα από τα αναμενόμενα χάρη στην δημιουργικότητα και τον ζήλο που επιδεικνύει σε κάθε project που αναλαμβάνει.

- Skincare e-shop -

Their staff is not only friendly but also highly skilled. I highly recommend this business.

- Μεμβράνες αυτοκινήτου -

Η Βανέσα Ματσούκα μας εκπαίδευσε στα social media. Με υπομονή και μεταδοτικότητα μας έκανε να κατανοήσουμε εύκολα και γρήγορα έννοιες που δεν γνωρίζαμε. Διακρίνεται για τον επαγγελματισμό και την θετική της διάθεση, γι’αυτό και θα συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα μια συνεργασία μαζί της.

- Food tours in Athens -

For a number of months, Vanessa has been taking care of the social media and newsletters for my company 'Yoga on Kos'. She does this with a lot of creativity and effort and often has good advice. We are very happy with her work.

- Yoga Retreats

Με δυναμισμό, αφοσίωση και προσήλωση στο στόχο της η κ. Βανέσα Ματσούκα κατάφερε να αναδείξει το έργο μας και να μας φέρει σε επαφή με ανθρωπους που ζητούσαν τις υπηρεσίες μας. Η γνώση της στο αντικείμενο, ο επαγγελματισμός αλλά και το ήθος της, μας κάνουν να σας συστήσουμε την κ Ματσούκα ανεπιφύλακτα. Ευχαριστούμε κ συνεχίζουμε!

- Κέντρο Ψυχ. Υποστήριξης -

We have had the pleasure and privilege of working with Vanessa Matsouka (Flow and Grow) in several of our projects: MakerFaire Athens, Startup Weekend Women, Campus Bus and our latest Recruitspace both in Event planning, Marketing and Social Media. One can see and understand that Vanessa is a natural, creative and passionate about her role we couldn't be happier about our collaboration and can definetely recommend her.

- Co-working spaces & Recruiting services -

H Βανέσα Ματσούκα με εκπαίδευσε στα social media και με βοήθησε στρατηγικά. Είναι επαγγελματίας με γνώση και τεχνογνωσία. Όποιος συνεργαστεί μαζί της έχει σίγουρη επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ!

- Luxury massage services -

Vanessa is excellent at her job and what sets her apart is that she takes a personal interest in everything she undertakes. She knows her subject very well and knows how to communicate it correctly and comprehensibly. And this makes you feel confident about your next steps. I could not have had better guidance and cooperation!

- Tailomade experiences & Self guided tours -

Επικοινωνία

Θέλεις να συνεργαστούμε;